Toffe Tuinen route '22

Pak de fiets en bezoek deze adressen!
Naar de Toffe Tuinen Tilburg website

Bijna 40 open Tuinen!

Op 18 en 19 juni kun je toffe tuinen en groene pareltjes bezoeken! Ze zijn heel divers, van grote buurttuin tot kleine stadstuin, van bewoners, buurten of ondernemers in Tilburg. Elke tuin bijzonder op eigen wijze. 
Een Toffe Tuin is, in onze ogen, een gezonde, klimaatadaptieve, water- en/of natuurvriendelijke tuin. Deze hoeft niet groot of onder architectuur te zijn ontworpen, het gaat om de inspiratie, creativiteit, gezelligheid en biodiversiteit. Dus pak de fiets en ontdek!
Dit jaar is het thema #Stadsnatuur Toffe Tuinen Tilburg zie de TOFFE TUINEN WEBSITE voor meer info.

Wil je graag de tuinen bezoeken met de digitale plattegrond (altijd actueel) meld je hieronder aan en ontvang deze per mail.

2022 – de 8e editie

Al enkele jaren organiseert stichting Op Groene Voet open tuinen routes in Tilburg: In ’17-’18 en ’19 waren dat de open ‘blauwe tuinen’ routes  gericht op water- en klimaatvriendelijke tuinen.  In 2020 was de route gekoppeld aan de verkiezing voor de ‘10 Tofste Tuintjes van Tilburg’ met hoge tuinscores en veel gezelligheid. In september 2021 vond de bijzondere en  creatieve Toffe Tuinen & Mooie Makers route plaats en 2022 is het jaar van de #Stadsnatuur: hierin kan alles samenkomen…

40% van het Tilburgs oppervlak is in handen van bewoners, dus genoeg redenen om inspiratie‌ ‌op‌ ‌te‌ ‌doen‌ ‌voor‌ ‌de‌ ‌eigen‌ ‌tuin‌!
En wat is er leuker dan bij anderen te gaan kijken?

#Samengroendoen in #TilburgNatuurlijk