Vinden, ontmoeten en ondernemen op de grens van stad & land Van Tilburg-Zuidoost naar Het Groene Woud … en terug’

In het gebied van Tilburg-Zuidoost naar Het Groene Woud wonen en werken veel ondernemers, initiatiefnemers en ondernemende mensen.
Denk hierbij aan agrariërs en aanbieders van slow leisure, horeca, sport en natuur. We hebben al eerder heerlijke én nuttige thema-bijeenkomsten gehad, zowel in Tilburg (StadseBoeren en Expeditie KICS) als in Het Groene Woud.
Dit leidde al eerder tot het delen van Kennis en Inspiratie, het opzetten van Co-Creaties en Samenwerking. (KICS). Dit zetten we graag door.

We nodigen jullie graag uit lekker te eten en elkaar persoonlijk te ontmoeten.
Een beproefd recept is je eigen recept! We vragen daarom iedereen zelf iets te eten mee te nemen. Zelf gemaakt, wellicht met een verhaal, maar zelf geregeld mag ook. Na het eten zijn er enkele 90 seconden pitches: wie ben je, waar ben je naar op zoek of wat heb je nodig?
Voor diegenen die het gebied beter willen leren kennen en meer willen weten over de laatste ontwikkelingen kunnen na de Meet & Eet mee op een (korte) Moerenburgwandeling met bioloog en Moerenburgkenner Gert Brunink.

Inschrijven kan via DEZE LINK

Zomerlust

Voor deze Meet & Eet ligt de locatie Zomerlust perfect! Aan de ene kant kijk je naar de Piushaven en de Armhoefse akkers, aan de andere kant ligt Moerenburg en Het Groene Woud. Een gebied vol inspiratie en mogelijkheden.

Programma & kosten
12.30 uur  Binnenloop
13.00 uur  Lunch
13.30 uur  Zeepkist
15.00 uur  Wandeling

De kosten zijn beperkt: koffie & thee zijn van ons, iedereen brengt zelf iets te eten mee en naborrelen kan op eigen kosten.
De kosten voor de wandeling zijn € 5,- p.p. en kunnen ter plekke worden afgerekend.

Meet & Eet is een initiatief van
Janneke de Vries (Stichting OpGroeneVoet),
Huub Glas (MVO013) en
Streekorganisatie Het Groene Woud.

Foto uitnodiging