PLUKfietsen

1. Plukfiets image-5167806Eind 2014 zijn we begonnen met Tilburgse Stadstuintjes:

Naast de verkiezing van de Schonste Strotjes van Tilburg hebben we ook nog de op maat gemaakte StadsBAKens en nu ook vrolijke en smakelijke PLUKfietsen.

De PLUKfietsen staan door heel Tilburg. Bij bewoners die het leuk vinden om de fiets te onderhouden . Zoals de Dionysiusstraat : ‘Burgers, boeren en buitenlui die nu door onze straat wandelen of fietsen staan stil of stappen af en geven positieve feedback , proeven van de fiets en maken een praatje. Hartstikke leuk!’

Waar kunnen we ze zien?
De eerste PLUKfietsen zijn te zien op de dag van de Biodiversiteit, op verschillende locaties langs de Piushaven en als onderdeel van het culturele fietsprogramma van het Bels Lijntje.
Daarna verhuizen ze naar verschillende straten in Tilburg om verder te groeien en bloeien.

Willen jullie er ook een PLUKfiets?
Natuurlijk zijn de fietsen voor iedereen beschikbaar, moet je aan de richtlijnen van de gemeente voldoenen zijn ze uiteraard op verschillende manieren aan te kleden en te beplanten. Voor dat laatste vragen we een onkostenvergoeding en samen maken we afspraken over het onderhoud.
Voor meer info of mogelijkheden stuur een mailtje naar Els: Els@opgroenevoet.nl en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Dit project wordt ondersteund door de StadseBoeren en Provincie Noord Brabant.

Preview PLUKfiets