Een groener, fleuriger en gezonder Tilburg!

Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Tilburg staat nu eenmaal bekend als een rauwe industriestad. Maar daarom is het nog niet onmogelijk om daarin de stad tegelijkertijd ook mooier en vriendelijker te maken door middel van groen & bloem en milieuvriendelijke keuzes en inspiratie. Kinderen zijn de ondernemers, ouders, consumenten en polititci van de toekomst: als zij op jonge leeftijd de liefde voor d enatuur meekregen dan profiteren we daar allemaal van.
Stichting Op Groene Voet zet leuke projecten op waarmee we willen inspireren en activeren. Zoals de verkiezing voor “De Schonste Stròtjes van Tilburg”, informatie over het aanleggen van gevel- en boomtuintjes en ‘guerilla gardening’ met kinderen in het voorjaar.
Ook organiseren we verschillende soorten bijeenkomsten en evenementen en geven we informatie (link naar ons GroenDoenBoekje) over hoe je zelf kan bijdragen aan een groenere en mooiere stad. Zie ook schonstestrotje.nl.

Natuurlijk staan we graag op goede, uh, groene voet met andere lokale partijen. Groen Doen is cool! Denk jij daar ook zo over en wil je meedoen of heb je een goed idee? Stuur dan een mailtje naar info@opgroenevoet.nl of tweet @OpGroeneVoet