Filmpje!

Dank je wel allemaal! Het was fantastisch! Tientallen mooie kraampjes en activiteiten en een superleuk publiek! We hadden het typisch wisselvallend voorjaarsweer, maar dat was helemaal goed voor dit voorjaarsfestival voor stoere, actieve kinderen en hun (groot)ouders.

Ook kregen alle bezoekers  als eersten het Naar Buiten! 013 boekje mee! hierin staan heel veel gratis ideeën om van de natuur te genieten in de buurt en allerlei interessante bedrijven waar je (veelal gratis) naartoe kunt!

#natuurisookcultuur #samengroendoen in #Tilburgnatuurlijk

Er is een filmpje gemaakt! Misschien sta je er wel op…

 

 

Programma Voorjaarsfestival 2017

Dank je wel Mee-makers!

Voor de Vogelhuisjes van Groenrijk – BloemenBingo met de IVN Natureluurs – De voorleesverhalen door de Bibliotheek Midden Brabant – Het spelen met de Spelcarroussel – De Bloembolcupcakes met Carla van CdT – Het Blote-Voetenpad van De Petteflet – De Green Artists van Mariëngaarde – Stadstuinderij Tilburg – De Potige Plantjes van de Naturentuin en de Biotuin – De Zadenbar van Manu – Alle imkers! De Wandel-app van met Robin & de Vossenstreken (Natuurmuseum) – De Bio-Tomatensoep van de Kleinste Soepkraam – De Burgers van Varkensboer Ton – De heerlijke broodjes van Tunde – Muziek van La Rosa Culture/ Lin de Laat en De Boemkees – De Zaaikunsten van Kiwanis – Het Insecten proeven met Marian Peters van de NGN –  De roofvogels van Topvogel – Operatie Steenbreek – Proeverij King of Italy – Vlijtige Volkstuinen van VELT – De prachtige schminck-creaties van ElsaSe Natuur Atelier – De studenten Van Transform Tilburg – De verhalen over ’t Wonderlijk Water van Lucy Bathgate – De Kinderyoga met Yogacentrum Tilburg – De bloemencoiffures van Bloem ’n Beauty met Daisy Lane – De marshmellows en kampvuur van De Stadscamping Tilburg – De Ecotuinen START – Het Kaasproeven van de Leyedaeler en melk van de Regte Heijden – De Megagrote Tractorwagen

Dank je wel MOGELIJK- makers!

st. OpGroeneVoet – Buro DuPro -Prins Bernard Cultuurfonds – ’t Boekenschop – Het GroeneWoud – Johan van Stekelnburg stichting – Rabobank Tilburg – Elho – Stadsimkerij Beezzzz en T- primair (verenigde schoolbesturen Tilburg)

En natuurlijk alle vrijwilligers!

Naar buiten! 013 voorjaar

Wil je het Naar buiten! 013 online inzien? Dat kan hieronder.